Radiology

Medicor werkt samen met u gespecialiseerde en internationale fabrikanten en kan daarom een breed gamma aan kwalitatieve producten voorleggen.

De onderstaande lijst biedt een beknopt overzicht en bevat niet al onze producten. Voor meer informatie over ons gamma kan u ons contacteren via info@medicor.be.

Sidam

Sidam (IT) vervaardigt allerhande disposable materiaal en electro-medische apparatuur. Medicor verdeelt voornamelijk hun producten die gebruikt worden in voor medische beeldvorming, met name tubings voor het injecteren van contrast vloeistof en thermostatische ovens.

Circa

Circa Scientific (US) is een opkomende fabrikant van nauwkeurige en responsieve temperatuurmeters voor de slokdarm (Esophageal Temperature Monitoring systems).

Mindray

Mindray (CN) is een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van echografietoestellen. Mindray biedt een uiterst breed gamma aan toestellen voor gebruik in verschillende medische disciplines (urologie, vaatheelkunde, radiologie, ...). Ons aanbod telt onder meer de Resona7 Premium Ultrasound System, de DC-70 Color Doppler Ultrasound System en de draagbare M7 Color Ultrasound System.

Nemoto Kyorindo

Nemoto (JP) is een toonaangevende producent van Contrast Injectoren en injectiespuiten voor contract beeldvorming en wordt vertegenwoordigd als European Representative door onze partner Medicor International. In ons gamma vindt u onder meer de DUAL SHOT alpha 7s, SMART SHOT alpha en REMPRESS injectoren en bijhorende spuiten en accesoires.

Contact us
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.