Urology

Medicor werkt samen met u gespecialiseerde en internationale fabrikanten en kan daarom een breed gamma aan kwalitatieve producten voorleggen.

De onderstaande lijst biedt een beknopt overzicht en bevat niet al onze producten. Voor meer informatie over ons gamma kan u ons contacteren via info@medicor.be.

Mindray

Mindray (CN) is een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van echografietoestellen. Mindray biedt een uiterst breed gamma aan toestellen voor gebruik in verschillende medische disciplines (urologie, vaatheelkunde, radiologie, ...). Ons aanbod telt onder meer de Resona7 Premium Ultrasound System, de DC-70 Color Doppler Ultrasound System en de draagbare M7 Color Ultrasound System.

Cogentix

Congentix (US) biedt een brede selectie aan urologische uitrusting, ontworpen met oog op efficientere behandeling en om het risico op infectie te vermijden. Medicor verdeelt de innovatieve PrimeSight™ cystoscopen die gebruik maken van de revolutionaire EndoSheath® technology.

Pusen

Pusen (CN) brengt revolutionaire technologie naar de wereld van urologie met zijn single-use ureteroscopen. 'Single-use' betekend dus geen risico op infectie, geen onderhoud en geen sterilisatie, met andere woorden, een ideale tijd- en geldbesparende oplossing.

Contact us
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.