Heart & Vascular

Medicor werkt samen met u gespecialiseerde en internationale fabrikanten en kan daarom een breed gamma aan kwalitatieve producten voorleggen.

De onderstaande lijst biedt een beknopt overzicht en bevat niet al onze producten. Voor meer informatie over ons gamma kan u ons contacteren via info@medicor.be.

Spectranetics Stellarex Drug-Eluting Ballon

De Stellarex drug-coated ballons, vervaardigd door Spectranetics (US), maken gebruik van EnduraCoat™ technologie om het beste resultaat te garanderen.

RF Medical

RF Medical (KR) is een fabrikant van kwaliteidsvolle Radiofrequentie Generators, Ablatie systemen en uitrusting voor het bestrijden van spatadders.

Mindray

Mindray (CN) is een toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van echografietoestellen. Mindray biedt een uiterst breed gamma aan toestellen voor gebruik in verschillende medische disciplines (urologie, vaatheelkunde, radiologie, ...). Ons aanbod telt onder meer de Resona7 Premium Ultrasound System, de DC-70 Color Doppler Ultrasound System en de draagbare M7 Color Ultrasound System.

Nemoto Kyorindo

Nemoto (JP) is een toonaangevende producent van Contrast Injectoren en injectiespuiten voor contract beeldvorming en wordt vertegenwoordigd als European Representative door onze partner Medicor International. In ons gamma vindt u onder meer de DUAL SHOT alpha 7s, SMART SHOT alpha en REMPRESS injectoren en bijhorende spuiten en accesoires.

Contact us
close slider
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.